به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدینژاد نوری در مراسم یازدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر گفت: با توجه به تاکید وزیر علوم مبنی بر قرارگیری 50 درصد ظرفیت پژوهشی دانشگاهها در اختیار حوزه دفاعی، اقدام به انعقاد قرارداد 150 پروژه دفاعی با 20 دانشگاه شد در این زمینه 4 میلیارد تومان پیشپرداخت شده است که اگر پروژهها به خوبی پیش رود بقیه اعتبار نیز پرداخت میشود.
معاون پژوهشی وزیر علوم از تشکیل پنجمین جلسه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری ظرف چند روز آتی خبر داد و گفت: شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری مرجع اصلی سیاستگذاری علم و فناوری و تصویب طرحهای کلان ملی در حوزههای پژوهش و فناوری است و در برنامه پنجم توسعه و در قانون شرکتهای دانشبنیان وظایف مهمی بر عهده این شورا گذاشته است.
وی از تصویب اولین سند اولویتهای پژوهشی کشور در جلسه چهارم شورای عالی عطف که سال گذشته برگزار شده بود، خبر داد و گفت: گزارش اعتبارات پژوهشی 88 از دستگاهها دریافت شده و در کمیسیون دایمی شورای عالی عطف به تایید رسیده که باید در صحن علنی پنجمین جلسه شورای عطف نیز مطرح شود.
مهدینژاد نوری از شبکه سازی ظرفیتهای پژوهشی کشور به عنوان یکی از سیاستهای علمی کشور نام برد و گفت: یکی از نمونههای این شبکه سازی ایجاد کنسرسیوم اطلاعات علمی کشور است که برای سال آینده اعتباراتش متمرکز میشوند همچنین ایجاد شبکه آزمایشگاههای علمی ایران از دیگر نمونههای شبکهسازی ظرفیتهای پژوهشی است.
وی افزود: با وجود همه کمبودها ما آزمایشگاهای خیلی زیادی در کشور داریم که آن طورکه باید به درستی از آنها استفاده نمیشود لذا نظامنامهای با انگیزه شبکه شدن آزمایشگاههای علمی ایران تدوین شده است.
نظر شما